E-mailben: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

PVC fürdőszoba panelek

Shenzhen Vinco hangszigetelő anyagok Co., Ltd. az egyik legjobb pvc fürdőszoba panelek gyártók és beszállítók Kínában, szívesen a nagykereskedelem egyedi PVC pvc panelek készült az Egyesült Királyságban, és szívesen ellenőrizni az árat velünk. Zöldebb fából készült faipari műanyag termékek, amelyek ...

A szálláslekérdezés elküldése

Shenzhen Vinco hangszigetelő anyagok Co., Ltd. az egyik legjobb pvc fürdőszoba panelek gyártók és beszállítók Kínában, szívesen a nagykereskedelem egyedi PVC pvc panelek készült az Egyesült Királyságban, és szívesen ellenőrizni az árat velünk.

Greener Wood

A PVC-vel gyártott faipari műanyag termékek a Greener Wood, amely egyfajta fa-műanyag kompozit.

név:

Greener Wood

Anyag:

PVC, fa

Méret:

195 * 15 mm-es, 150 * 10 mm

Alak:

lap

Tűzálló:

A1GARDE

szín

piros fa, könnyű mahagóni, cédrus (tejfehér), cseresznye (rózsaszín)

csomag

Szabványos doboz, kb. 10-30 darab egy dobozban

Környezeti

A1 GARDE

Hangelnyelési együttható

0,95

Jellemzők

1.Ez a környezetbarát ,, vízálló, lángálló, gyors telepítés, kiváló minőségű és alacsony ár.

2. Nem fog rosszul menni, penészes, repedező vagy pályázni, még akkor is, ha rossz környezetben használja, mint például beltéri, kültéri, szárító és nedves.

3.t ad hozzá hőstabilizáló és fénystabilizáló, anti-ultraibolya és alacsony hőmérsékletű ütésállóság, amely a termékek több időjárás-ellenállást, öregedésállóságot és ultraibolya-ellenes.

Elmélet

1. Folyamat:

az összes összetevőt ötvözve → a nyersanyag granulálása → nyersanyag-előkészítés → kiszáradás → kicsomagolás → vákuumhűtés → nyomelem és vágás → csomagolás ellenőrzése → csomagolás és tárolás

2. A nagyobb faanyag az egészséges termékhez tartozik, az anyagokat egy bizonyos arányban összekeverik fából készült rostanyaggal és más nagy polimer anyaggal.

3. A magas hőmérséklet és sajtolás után egy bizonyos anyagot képez, amelyet a háztartási dekorációban használnak.

Alkalmazás

1. A nagyobb fafelületek széles körben használhatók beltéri padlókban és falakban, különösen a konyha és a WC beltéri padlóin és falain, mert a környezet nedvesebb, ami nem érhető el a valódi fapadló és a felnagyított padló között.

2. A zöldebb faanyag gyártási technikája olyan rugalmas, hogy különböző igényeket és különböző rugalmas faanyagokat képes előállítani a lakberendezésben széles körben alkalmazott különböző igények szerint.

Hot Tags: PVC fürdőszoba panelek Kína, gyártók, beszállítók, gyári, nagykereskedés, testreszabott, legjobb, ár, UK, upvc burkolólapok, fürdőszoba falburkolatok pvc panelek, fürdőszoba pvc burkolat
Kapcsolódó termékek
Üzenetet hagyhat
A magány is fontos számunkra,-mi soha nem eladni, vagy ossza meg az információkat.